REGULI/RULE'S(Romana)

In jos

REGULI/RULE'S(Romana)

Mesaj Scris de Sllime la data de Joi 18 Feb 2016, 18:38

1. Membrii sunt rugaţi să posteze într-un mod respectos faţă de alţi utilizatori.
Abuzul şi depăşirea limitei bunului simţ faţă de alţi utilizatori, în orice fel, nu vor fi tolerate şi vor duce la avertisment.

2. Membrii sunt rugaţi să nu acţioneze ca "moderatori de pe bancheta din spate". În cazul în care membrii denotă o problemă ce contravine acestor reguli, sunteţi rugaţi a o aduce în atenţia unui membru a-l echipei Moderatorilor. Sunteţi rugaţi să folosiţi opţiunea "raportează la moderator" pentru a raporta posturi. Vă rugăm nu adresaţi dvs. astfel de postări.

3. Postarea unui text ofensator, imagini, link-uri, etc. nu vor fi tolerate.

4. Membrii sunt rugaţi să respecte drepturile de autor ale altor utilizatori, site-uri, mass-media, etc.

5. La postarea unui subiect nou, membrii sunt rugaţi să folosească un subiect adecvat şi descriptiv.

6. Spam-ul nu este tolerat aici sub nici o circumstanţă. Recrutarea membrilor pentru proiecte proprii nu este permisă şi este considerat, de asemenea, spam. Autorii spam-ului vor fi avertizaţi şi postările menţionate eliminate.

7. Echipa de moderare rezervă dreptul de a edita, elimina sau pus la coadă de moderare orice  post în orice moment. Determinarea a ceea ce este interpretat ca indecent, vulgar, spam, etc. a punctelor menţionate sunt la discreţia membrilor echipei - nu a utilizatorilor.

8. Regulile de mai sus ale forumului sunt aplicabile, de-asemenea, şi la mesaje private. Abuzul sistemului de mesaje private poate duce la avertismente şi / sau revocarea privilegiului de a trimite mesaje private.

Sllime
Administrator

Mesaje : 15
Data de înscriere : 17/02/2016
Varsta : 19

Vezi profilul utilizatorului http://evolvedcraft.nstars.org

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum